joi, 7 aprilie 2016

Marian Oancea a pierdut ambele procese cu mine: SUNT NEVINOVATĂ PENAL, EL VA TREBUI SĂ RĂSPUNDĂ PENTRU INDUCEREA ÎN EROARE A ORGANELOR JUDICIARE


"În baza art. 341 alin. 6 lit. a N.C.pr.pen., respinge plângerea formulată de petentul Oancea Marian în contradictoriu cu intimata Predan Maria Mirela ca nefondată. Menţine ordonanţa procurorului de caz din data de 11.12.2015 pronunţată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea în dosarul nr. 2455/P/2015, precum şi ordonanţa prim-procurorului aceluiaşi parchet nr. 43/II-2/2016 din data de 10.02.2016. În baza art. 275 alin. 5 C.pr.pen. obligă petentul la plata sumei de 50 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 07.04.2016.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)  202/2016  07.04.2016"

Aceasta este pronunţarea din dosarul 1897/94/2016, în care dl. Marian Oancea mă acuzase de şantaj, ulterior de hărţuire. Toate argumentaţiile le-aţi văzut pe Anti-Magistraţi Infractori, le-am publicat, le-a putut citi absolut toată lumea, au rămas pe Internet în istoria Dreptului. Discutăm despre acea plângere penală mincinoasă formulată împotriva mea de dl. Marian Oancea, cu nu mai puţin de 15 greşeli de gramatică şi ortografie, plângerea pe care am tot postat-o pe Internet, ca s-o vadă toată lumea şi să se închine. În urma acestei plângeri, dl. primar Marian Oancea, pretins absolvent de Drept s-a mai ales şi cu un dosar pentru fals în ceea ce pretinde diploma sa de studii, precum şi pentru exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi, respectiv pe aceea de instructor auto şi profesor de legistaţie. Se va cerceta, îi garantez eu că nu-i va fi deloc uşor cu mine. Încăpăţânarea de a nu renunţa la o astfel de aberaţie, de a mă acuza pe nedrept, de a mă scoate cu orice preţ de nebună. Treaba lui, acuma să se descurce cu mine.


"Solutia pe scurt: În baza art. 341 alin. 6 lit. a N.C.pr.pen., respinge plângerea formulată de petentul Oancea Marian în contradictoriu cu intimata Predan Maria Mirela ca nefondată. Menţine ordonanţa procurorului de caz din data de 11.12.2015 pronunţată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea în dosarul nr. 1665/P/2015, precum şi ordonanţa prim-procurorului aceluiaşi parchet nr. 48/II-2/2016 din data de 15.02.2016. În baza art. 275 alin. 5 C.pr.pen. obligă petentul la plata sumei de 50 lei, reprezentând cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 07.04.2016.
Document: Încheiere finală (dezinvestire)  203/2016  07.04.2016"

Aceasta este pronunţarea şi din dosarul 1898/94/2015, în care dl. Marian Oancea mă acuzase de... crimă, de... acte premergătoare în vederea uciderii soţiei şi de tot felul de paranoi, ca în definitiv să recunoască singur în plângerea împotriva Ordonanţei Parchetului că temerea sa reală era aceea de pierdere a alegerilor.

Aşa cum bine se poate observa, ambele soluţii sunt definitive şi confirmă în mod definitiv Ordonanţele de clasare ale Parchetului în ceea ce mă priveşte. Judecător în ambele dosare: preşedintele Judecătoriei Buftea: dl. Cristian Răzvan Ilie.


Acum vă voi mai povesti câte ceva mai puţin tehnic juridic. Ce înseamnă acest lucru pe înţelesul tuturor? Că toate acuzaţiile pe care mi le-a adus Marian Oancea sunt nefondate. Sigur, pe lângă asta, discutăm şi despre reaua credinţă a lui Marian Oancea în depunerea acestor plângeri, mincinoase la adresa mea. Este o victorie incontestabilă a faptului că dacă el dorea să-şi rezolve problema de imagine în campania electorală scoţându-mă pe mine de nebună şi de infractoare, NU a reuşit, ci, dimpotrivă, s-a făcut de maximă cacao. Soluţiile de clasare au trecut prin mai multe organe abilitate care au decis toate NEVINOVĂŢIA MEA în raport cu Marian Oancea şi anume: Poliţia Staţiunii Snagov: dl. poliţist Adrian Acsente, Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea, dna procuror Dalina Eliza Cimpoeru, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, dl. Ionuţ Rotaru, respectiv Judecătoria Buftea, dl. judecător Cristian Răzvan Ilie, preşedinte al Judecătoriei Buftea. TOŢI ACEŞTI OAMENI AU CONSIDERAT CĂ NU SUNT NICI NEBUNĂ, NICI INFRACTOARE ŞI CĂ MARIAN OANCEA NU ARE DREPTATE ÎN RAPORT CU MINE. Aţi văzut pe public totul, inclusiv plângerile depuse împotriva mea de dl. Marian Oancea scanate, inclusiv apărările formulate de mine, EVIDENT, ŞI PLÂNGEREA MEA PENTRU INDUCERE ÎN EROARE A ORGANELOR JUDICIARE FAŢĂ DE OANCEA MARIAN, OANCEA ELENA ROXANA ŞI OANCEA BOGDAN, plângere formulată de mine în baza acestor plângeri. În cel de-al treilea dosar, cu mărturii mincinoase, cu de toate, o să anunţ şi eu IPJ-ul că există definitiv autoritate de lucru judecat, o să cer dosarul pentru vizionare în vederea formulării apărării din plângerea mea pentru inducere în eroare a organelor judiciare şi va mai fi şi aici o apărare în vederea demonstrării relei-credinţe a lui Oancea Marian. Gata, s-a terminat spectacolul, acum, înainte de campania electorală, ca să nu mai fie subiect de circ şi de nelămuriri cine e nebunul, cine e vinovatul dintre mine şi Marian Oancea. Evident: rămâne cum am stabilit: mergem în continuare şi cu dosarul împotriva Ioanei Buru sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de delapidare, favorizarea făptuitorului şi evaziune fiscală, cu contractele din bani publici prin care a reprezentat interese personale şi de familie, mergem în continuare şi cu inducerea în eroare din partea Roxanei Niţu, ca să nu mai vorbesc despre dosarul CU INSTIGAREA LA OMOR DIN PARTEA LUI OANCEA MARIAN ŞI A NUMITEI OANCEA ELENA ROXANA. Se vor descâlci lucrurile, alegerile vor fi pierdute, în mod evident, daunele morale vor fi substanţiale să vedem şi cine e cerşetoarea, şi cine e zdreanţa, şi cine e jegoasa, şi cine s-a aruncat în faţa maşinii lui Călin Popescu-Tăriceanu. Dacă nu era în deplinătatea facultăţilor mintale cu chestii de genul, să se ducă domnule la spital, să se trateze, nu în fruntea unei comune! Doamne fereşte, Doamne!

Acum aţi văzut negru pe alb şi decizia instanţei, deci al patrulea for care a deliberat practic. Pentru toate mizeriile astea la adresa mea, va trebui să-mi plătească, plângerile aeclea calomnioase la adresa mea se vor duce ca probatoriu şi la instanţa civilă de judecată, toate, să vedem de unde a rezultat că impresia oricui de cum mă vede este aceea că aş fi bolnavă psihic şi toate celelalte calomnii aiuritoare la adresa persoanei mele. Să vedem. Vom avea foarte multă treabă în materie de justiţie în cele ce urmează. Aşa că nu avem deloc de stat. Votaţi-l dacă vreţi, ca să vă facă şi vouă numai dosare penale mincinoase, însă JUR ÎN FAŢA LUI DUMNEZEU CĂ O SĂ-L BAG ÎN PUŞCĂRIE EU ŞI CA ATARE O SĂ ELIBEREZ SNAGOVUL DE NEBUNIILE SALE CU PLÂNGERILE PENALE MINCINOASE!


Mirela Predan 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu