joi, 3 martie 2016

SUSŢIN MIHAI ANGHEL PRIMAR!!!!



"Bună seara!

Dragi locuitori ai comunei Snagov,
astăzi 03.03.2016 am fost nominalizat de către Organizația PNL Snagov ca și CANDITAT la funcția de PRIMAR al comunei Snagov.
În urma nominalizării, am depus la registratura Organizației PNL Ilfov, cererea de candidatură, cerere ce a fost inregistrată cu nr-ul 84 din 03.03.2016, cerere ce va fi supusă spre validare Organizației PNL Ilfov.
Multumesc membrilor din Organizației PNL Snagov, si nu numai, pentru încrederea si spijinul lor!

Cu respect,
Presedinte al Org PNL Snagov,
Mihai Anghel!"



ACESTA A FOST MESAJUL POSTAT ÎN ACEASTĂ SEARĂ DE DL. MIHAI ANGHEL CARE ŞI-A ANUNŢAT OFICIAL CANDIDATURA DIN PARTEA PNL!


Ocazie cu care vreau să anunţ şi eu susţinerea publicaţiilor noastre Europa Liberă de Snagov, Snagovul Liber şi toate celelalte pentru dl. Mihai Anghel pentru funcţia de primar! Un om de mare onoare şi de mare respect! DL. MIHAI ANGHEL ESTE CANDIDATUL PE CARE ÎL VOI SUSŢINE ÎN ACEASTĂ CAMPANIE! Am tot anunţat, am tot anunţat că va fi un candidat, este dl. Mihai Anghel. În rest, rămâne valabil: cu excepţia lui cel ce nu există nu voi da în nimeni altcineva în această campanie, trebuie să ne clădim şi să ne construim viitorul cu un om capabil, cu un om preocupat de destinele noastre, cu un om independent şi paşnic, nerăzbunător, care ştie să respecte cetăţenii acestei comune, care ştie să fie preocupat de problemele lor reale, care va şti să fie cu adevărat primar! Un primar adevărat, un primar inteligent, un primar real. Taur ca mine, dar n-are niciun fel de importanţă... Decât prin prisma faptului că este un luptător real... Un om care va şti să unească, nu să dezbine, să medieze conflictele, nu să le perpetueze! În faţa dlui Mihai Anghel cel ce nu există nu mai are nicio şansă! SUSŢIN MIHAI ANGHEL PRIMAR!!!


Mirela Predan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu