vineri, 18 decembrie 2015

Nou site de stenograme

Acesta este cel de-al zecelea site pe care încep să-l promovez de azi. Va mai fi unul singur în varianta Geeklog, aşa cum era Opinii Cetăţeneşti odinioară şi cum vă spuneam şi gata. Cred că sunt suficiente, oricum! Ce-şi propune "Stenograme Snagov"? Îşi propune să prezinte stenogramele cu cel ce nu există, şi când zicea de "amantul mamei", şi când profera jigniri la adresa persoanei mele, şi când mă chema în Primărie seara, şi când îmi şoptea tot felul de drăcii, şi tot! FIIND ÎNREGISTRĂRI EFECTUATE CU MINE, NU AM NEVOIE DE ACORDUL NIMĂNUI SPRE PUBLICARE. În plus, aceste stenograme vor fi în mod negreşit şi probatorii pentru pentru instanţa de judecată, pentru Poliţie, pentru DNA. Ca să realizăm odată că nu ne batem joc unii de alţii şi să se termine odată şi cu ideea de nebună la adresa mea, că aş vorbi aiurea ca fiind ceva nereal ceea ce e absolut real, dar în schimb îndobitocindu-se populaţia Snagovului cu tot felul de prostii ireale despre persoana mea. De asemenea, vor fi transcrise şi toate înregistrările şedinţelor publice de consiliu. NU PUBLIC ABSOLUT NIMIC DIN ÎNREGISTRĂRILE CU DL. APOSTOL MUŞAT, NU PUBLIC ABSOLUT NIMIC DIN ÎNREGISTRĂRILE DIN SECŢIA DE POLIŢIE, NU PUBLIC ABSOLUT NIMIC DIN ÎNREGISTRĂRILE CU NICHITA TOMA SAU ALTE PERSOANE CARE VOR FI, BINEÎNŢELES, SUB PROTECŢIA MEA, ÎNREGISTRĂRILE FĂCÂNDU-SE LA COMANDA LUI CEL CE NU EXISTĂ! Fiecare stenogramă va fi însoţită, pentru confirmitate şi de înregistrarea aferentă, că, poate cine ştie? După aia mi se reproşează că le-aş fi inventat eu... Prima stenogramă care va fi publicată va fi cea a terifiantei zile de 6 mai, cu transcrierea aferentă şi din data de 5 mai a discuţiilor aferente cu cel ce nu există, ca să nu creadă lumea că am vorbit de nebună. Îmi este necesară la procesul de contestare a amenzii care, fiind plătită taxa ieri, va trebui să fie pus pe rolul Judecătoriei Buftea. Următoarea înregistrare transcrisă va fi şedinţa de consiliu din data de 15 mai. Vor exista şi argumentaţiile juridice aferente de pe aceste înregistrări. Nu cred că mă apuc de transcrierea lor anul acesta, din simplu motiv că nu mai am timp, dar de la anul începând le veţi vedea cu siguranţă, ca să cunoască şi oamenii din Snagov, cam cum au stat lucrurile, fără niciun fel de părtinire. În plus, îmi rezerv dreptul de a nu publica scoţând acele fragmente care nu probează nimic şi care ar putea crea o jenă persoanelor în cauză. Materialele vor fi, bineînţeles şi materiale probatorii pentru Poliţie, venind în sprijinul Parchetului, pe de-o parte, iar pe de alta, pentru a-mi demonstra şi eu dreptatea mai lesne pentru ei.

În ceea ce priveşte locuitorii Snagovului, cu siguranţă vor fi curioşi să acceseze aceste stenograme şi prezentul blog chiar va fi pentru toată lumea un motiv de bucurie că există. Vă mulţumesc, dragii mei concetăţeni pentru susţinere şi pentru interesul deosebit de mare acordat tuturor site-urilor mele şi postărilor mele de pe Facebook!

Deocamdată, vă las să vă delectaţi cu ultimele ştiri de la Snagov prin Google, în partea de jos a site-ului. Vă mulţumesc pentru înţelegere.


Mirela Predan 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu