vineri, 29 iulie 2016

CUM MĂ PUNEA DL. OANCEA ŞI CUM COLABORAM CU EL CA SĂ... FAC DOSARE PENALE ŞI SĂ ADUN PROBE DLOR MUŞAT, MAICAN, ARDELEANU ŞI MIHAI ANGHEL - FRAMENT AUDIO





Poate vă întrebaţi ce resimt când, după aproape trei ani reascult aceste înregistrări cu cel ce nu există. O GREAŢĂ IMENSĂ, ASTA RESIMT. Poate vă întrebaţi de ce n-am publicat mai devreme aceste înregistrări cu cel ce nu există? Pentru că ar fi fost imbatabile argumente în favoarea mea la toate minciunile debitate despre mine de cel ce nu există! OAMENI BUNI, MI-E GREAŢĂ, PE CUVÂNTUL MEU! Cine vrea să-mi doneze şi mie lămâi, cafea, chestii, ca să pot face faţă acestui şir de înregistrări cu cel ce nu există, chiar îl rog frumos, că mie îmi trebuie tone ca să pot suporta mizeria asta să o ascult din nou. Atâta teatralitate, atâta nemernicie, atâta spectacol jalnic din partea unui singur om, n-am putut crede în viaţa mea că aşa ceva există! ÎMI ESTE SCÂRBĂ, ACESTA ESTE SENTIMENTUL MEU REASCULTÂND ACESTE ÎNREGISTRĂRI. Sunt multe, sunt foarte multe, o să vedeţi şi când mă chema după orele de program în Primărie, o să auziţi şi şoapte, după care se închidea reportofonul, o să auziţi şi şoapte fără să se închidă reportofonul, o să auziţi şi cum punea ţara la cale cu Gabriel Constantin şi Cătălin Marin, la vremea aceea trio-ul lui cel ce nu există, o să-l auziţi şi pe Nichita Toma, despre Pavel Sile, că e planificat să dea afară familia Pavel, o să auziţi şi circul de la el din birou, cu legea, cu hărţuirea, o să auziţi tot, o să auziţi multe, n-o să vă vină să credeţi. Păi, dacă el ştia că eu am toate astea, atunci la ce dracului s-a mai încăpăţânat să pornească cu mine acest război? Pentru că eu nici acum nu înţeleg de ce! A crezut că sunt idioata care nesuportând atâta minciună, o să mă sinucid. A crezut că singură şi dezamăgită o să clachez psihic. A crezut multe rele şi a crezut prost. NU ÎL VOI IERTA NICIODATĂ ÎN FAŢA LEGII PENTRU TOATE ASTEA! Să stea neliniştit! NU am nici cea mai mică motivaţie interioară, nici măcar creştină să fac asta, să nu credeţi că vorbesc cumva prostii.


Această înregistrare este tot din toamna anului 2013. Nu le voi prezenta neapărat în ordine cronologică, voi reveni asupra lor, însă am început cu cele mai vechi pentru că mi-au fost mai la îndemână. Mi se pare că am chiar şi prima înregistrare de la prima întâlnire, când, de la prima întâlnire s-a luat de mine. Nu mai reţin exact dacă am închis reportofonul sau nu, dar o s-o caut zilele acestea negreşit. Era la sfârşitul lunii octombrie, începutul lunii noiembrie 2013 aici. O să vă arăt şi cum stăteam în secretariat CU DEPLINUL ACORD AL DLUI PRIMAR, care îmi spunea să stau acolo şi să înregistrez tot: cine vine la el, să văd ce părere are, cu ce probleme, să nu cumva să-l înjure. Tot felul de astfel de inepţii, am probatorii, să nu-şi facă griji, le voi prezenta şi Parchetului, le voi prezenta şi instanţei de judecată, voi prezenta tot ce e legat de acuzarea lui! REPET: VOI PROTEJA OAMENII ÎNREGISTRAŢI ACCIDENTAL SAU OAMENII CARE AU FOST ŢINTELE LUI CEL CE NU EXISTĂ. Nu veţi auzi înregistrări cu ei, cu siguranţă!


NU, NU SUNT ISTORIE, ACESTE ÎNREGISTRĂRI SUNT LECŢII CARE TREBUIE ÎNVĂŢATE PENTRU VIITOR ŞI PENTRU GENERAŢII VIITOARE CARE TREBUIE SĂ FIE ELIBERATE DE NEMERNICIA LUI CEL CE NU EXISTĂ. Aici, aşa cum bine se poate observa, eu îl aşteptam în secretariat, el vine la mine să-mi dea o misiune de spionaj legată de dl. Niculae Maican. Dle. Niculae Maican, încă o dată vă rog să mă iertaţi! Şi nu uitaţi un lucru: EU AM AVUT DECENŢA SĂ RECUNOSC ŞI SĂ DAU ÎN VILEAG TOATE ACESTE NEMERNICII DIN SIMPLU MOTIV CĂ AM AVUT CONŞTIINŢĂ. SĂ NU CREDEŢI CĂ ALŢII NU MAI SUNT SAU CĂ NU MAI PREZENTAŢI NICIUN INTERES PENTRU EL SAU CĂ NU MAI SUNT ŞI ALTE PERSOANE ÎN PERICOL ŞI VIZATE DE METODELE LUI CEL CE NU EXISTĂ. În momentul în care cu circul de rigoare şi cu dorinţa de distrugere a mea din partea lui cel ce nu există eu m-am retras, indiferent de consecinţele nefaste pe care le-am atras asupra mea, să nu creadă cumva cineva că nu au rămas alţii care să facă astfel de lucruri. UITAŢI-VĂ BINE ÎN JUR! Cunosc faptul că pe toată perioada campaniei şi ulterior, dl. Gheorghe Grigore a fost victima unor astfel de metode abominabile, pentru că ceea ce am refuzat eu să fac, bineînţeles că au acceptat alţii contra unor sume de bani mari! Alţii care NU au conştiinţă. Mai cunosc o serie de persoane vizate, dl. Marian Oancea îi urăşte pe toţi, cu el niciodată nu te poţi înţelege în concret, din păcate, asta e. E UN SEMNAL DE ALARMĂ DIN PARTEA UNUI OM CARE A FOST ÎN SISTEMUL SĂU DE PARANOIA, CARE A LUCRAT CA ANGAJATĂ ÎN SISTEMUL SĂU DE PARANOIA ŞI CARE SUB NICIO FORMĂ NU A PUTUT SĂ SE RETRAGĂ FĂRĂ SĂ PĂŢEASCĂ O MIE DE RELE. EU NU MAI FAC ÎNREGISTRĂRI, AM SPUS, DAR UITAŢI-VĂ BINE ÎN JURUL VOSTRU CINE LE FACE ŞI CINE TRANSMITE ÎN CONTINUARE DLUI MARIAN OANCEA ACESTE ÎNREGISTRĂRI, PENTRU CĂ AR TREBUI SĂ DESCOPERIM ÎMPREUNĂ CINE SUNT EI ŞI SĂ-I BLAMĂM! NU PE MINE SĂ MĂ BLAMAŢI, REPET, EU AM AVUT CONŞTIINŢĂ, AM VRUT SĂ MĂ RETRAG, M-AM RETRAS CU CONSECINŢE DEOSEBIT DE NEGATIVE ASUPRA MEA, ERA SĂ PLĂTESC CHIAR CU VIAŢA ACEASTĂ OPŢIUNE DE A MĂ RETRAGE, FIŢI ATENŢI CINE NU S-A RETRAS, CINE A MAI FOST RACOLAT ÎNTRE TIMP ŞI CINE ESTE PUS SĂ VĂ SPIONEZE ŞI SĂ VĂ DISTRUGĂ CHIAR PE VOI! Nu ne arde deloc de joacă şi NU cred deloc că este cazul să ne mai jucăm, să-l mai iertăm, să ne mai lăsăm manipulaţi de el! Speriaţi-vă, da, speriaţi-vă, mâine în locul dlui Maican sau în locul meu puteţi fi cu acest incontestabil pericol încă la putere chiar voi!


Se aud paşii mei, vine, mă ia la el în birou. Mă chemase şi anterior, eu nu fusesem atentă să vin. Intru.


PREDAN MARIA-MIRELA: Bună ziua, vorbeam cu cineva la telefon şi nu eram atentă, scuze...
OANCEA MARIAN: (neinteligibil) Am fost la Consiliul Judeţean, am scos astea din arhivă. Ce faci?
PREDAN MARIA-MIRELA: Ce să fac?
OANCEA MARIAN (neinteligibil) Se aude, am primit documentarul (era vorba despre înregistrarea pe care i-o trimisesem eu n.n.)
PREDAN MARIA-MIRELA: Domnule... vreau
OANCEA MARIAN: (vorbeşte încet, neinteligibil) Ştiu că este un pericol, să vedem ce se întâmplă, e o problemă, ştiu un pic despre dl. Maican şi nu atât el cât faptul că (neinteligibil), infracţiunea de şantaj... (neinteligibil)
PREDAN MARIA-MIRELA: Până la urmă eu vreau să ajung la Anghel, pentru că ceea ce a vrut să facă Anghel e...
OANCEA MARIAN: Da.
PREDAN MARIA-MIRELA: Asta e miza mea, vreau să ajung la Anghel şi să văd ce fac... ca să probez şantajul şi cu ameninţarea.
OANCEA MARIAN (neinteligibil)
PREDAN MARIA-MIRELA: Nu contează. Eu m-am specializat, m-am specializat pe chestiuni de genul.
OANCEA MARIAN: Fii atentă unde găseşti locuri publice, unde te întâlneşti cu dumnealui, pentru că este periculos.
PREDAN MARIA-MIRELA: Absolut, absolut.
OANCEA MARIAN (neinteligibil)
PREDAN MARIA-MIRELA: Absolut, absolut.
OANCEA MARIAN (neinteligibil) spălare de bani, face autodenunţ pentru spălare de bani.
PREDAN MARIA-MIRELA: Eu vreau să iau actele lui la puricat. Eu de ce vă spun că nu e bine să dau în ei deocamdată. Pentru că află, îşi pierd încrederea şi nu mai spun nimic, nu mai îmi dau nimic.

http://vocaroo.com/i/s0ey9W0I5hMS

1. CINE ÎNŢELEGE MAI BINE PARTEA DE INTELIGIBIL, DL. MARIAN OANCEA VORBIND ÎNCET, FIINDU-I FRICĂ SĂ NU-L ÎNREGISTREZ, CHIAR ÎL ROG SĂ PUNĂ TEXTUL LA LOCUL LUI, PENTRU CĂ E FOARTE IMPORTANT!
2. ACEASTĂ ÎNREGISTRARE, NU ESTE SINGURA, PROBEAZĂ ÎN CLAR FAPTUL CĂ DL. MARIAN OANCEA MĂ PUNEA PE MINE SĂ MĂ OCUP SĂ FAC DOSARE PENALE ALTORA. ÎN NICIUN CAZ EU DE NEBUNĂ NU M-AM OCUPAT DE AŞA CEVA! AICI ERA VORBA DESPRE DOSARE PE CARE AR FI TREBUIT SĂ I LE PREGĂTESC (SIGUR, AU EXISTAT ŞI DISCUŢII ANTERIOARE CU EL ÎN ACEST SENS) DLOR APOSTOL MUŞAT, NICULAE MAICAN, RĂSVAN ARDELEANU ŞI MIHAI ANGHEL.

3. ESTE CLAR CINE ESTE NEBUNUL ŞI CINE MĂ PUNEA SĂ LE FAC ŞI CÂT DE TARE SE FEREA SĂ NU SE AFLE ŞI CINE CUNOŞTEA ACESTE LUCRURI, NEFIIND NICI PE DEPARTE INIŢIATIVA MEA, DA? NU SUNT SINGURELE PROBE ÎN ACEST SENS, MAI AM, BINEÎNŢELES CĂ MAI AM! NU CRED SĂ FI AVUT NICIO PROBLEMĂ CU MINE NICI DL. MUŞAT, NICI DL. MAICAN, NICI DL. ARDELEANU, NICI DL. ANGHEL ÎN BAZA VREUNUI DENUNŢ MINCINOS, A FOST NUMAI ABILITATEA MEA DE A-L FENTA PE DL. MARIAN OANCEA ŞI CE DOREA EL DE FAPT. ULTERIOR, AŞA CUM SPUNEAM, DOREA SĂ-I FAC DOSAR DLUI ROHNEAN, DNEI BAICU, DLUI TOMA, DAR ACOLO UNDE A INTERVENIT PRINCIPALA MEA OPOZIŢIE FAŢĂ DE AŞA CEVA A FOST LA DL. GHEORGHE GRIGORE. NICI ANGAJAŢII NU ERAU SCUTIŢI, O SĂ ASCULTAŢI CÂND O SĂ MĂ REFER LA FAMILIA PAVEL, LA MARCELA HAIDA ŞI LA O SERIE DE LUME, SĂ VEDEŢI CARE ERAU PROBLEMELE. MĂ ROG. EU AM AVUT CONŞTIINŢĂ. M-AM MAI CIONDĂNIT CU ANGHEL, M-AM MAI ENERVAT, DAR NU POT SPUNE DESPRE EL CĂ ESTE UN OM PERICULOS CARE SĂ-MI DEA ÎN CAP, SĂ FIU ATENTĂ CE LOCURI PUBLICE ÎMI ALEG SĂ MĂ ÎNTÂLNESC CU EL. LA FEL ÎMI SPUNEA ŞI DESPRE DL. GRIGORE, CĂ NUMAI PÂNĂ ÎN ORA 14, CĂ DUPĂ ACEEA SE ÎMBATĂ ŞI MĂ AGRESEAZĂ. SINCERĂ SĂ FIU, NU O SINGURĂ DATĂ AM STAT DE VORBĂ DIMINEAŢA ŞI SEARA CU DL. GRIGORE ŞI ŢIN SĂ VĂ MĂRTURISESC UN LUCRU EXTREM DE IMPORTANT: NICIODATĂ NU L-AM VĂZUT BEAT SAU AGRESIV PE DL. GRIGORE! CA SĂ NE ÎNŢELEGEM FOARTE CLAR. Toate au fost numai şi numai mizeriile dlui Marian Oancea, care din minciună în minciună, din mizerie în mizerie şi din manipulare în manipulare, dorind să facă la toată lumea numai dosare penale a mai obţinut un nou mandat de primar!


4. NICIUNA DINTRE PERSOANELE VIZATE DE DL. MARIAN OANCEA NU A AVUT PROBLEME ÎN FAŢA LEGII CU MINE, NU CRED CĂ POATE PRETINDE CINEVA ALTCEVA, ÎN SCHIMB, AM DEPUS EU PLÂNGERE ÎMPOTRIVA LUI MARIAN OANCEA PENTRU TOATE MIZERIILE ASTEA PE CARE MĂ ÎNVĂŢA SĂ LE FAC CU SPIONAJUL ŞI CU MANIPULAREA, ŞI SĂ FAC DOSARE PENALE LA OAMENI CĂ I SE PUNEA LUI PATA, PENTRU AMENINŢARE ŞI ŞANTAJ LA ADRESA MEA. NU SE POATE AŞA CEVA!



Bun, domnule Marian Oancea, înregistrări de genul am cu duiumul, ce faceţi? Ca să ştiu şi eu ce fac! Organizaţi odată şedinţa aia de consiliu, e odată ales viceprimarul, ce fac cu înregistrările astea? Le continui? Le dau pe toate pe public, le duc la instanţa de judecată sau terminaţi cu spectacolul ăsta jalnic inclusiv cu instanţa de judecată şi vă retrageţi aberaţia aia de acţiune cu maşina lui Călin Popescu-Tăriceanu? Ce fac? Până în iarnă, până în primăvara viitoare stau să lucrez la ele sau vă liniştiţi şi dvs. şi liber de paranoia acceptaţi să renunţaţi la circoteca asta înainte de a vă trezi direct după gratii! Vreau să ştiu şi eu săptămâna viitoare ce fac. E şedinţă de consiliu, nu-i şedinţă de consiliu, public în continuare toate mizeriile astea? Să audă şi dl. Anghel cum îi pregăteaţi dosar penal? Să audă şi dl. Toma cum îi pregăteaţi dosar penal ca nu cumva să vă ia locul? Să audă şi dl. Grigore cum îl şantajaţi cu terenul de sub Hanul Vlăsiei cu... aşa-zisa lui amantă în persoana ştiţi dvs. cui dar nu mai dau numele femeii că nu am niciun chef să o batjocoresc cu mizeriile debitate despre ea de dvs., cu şantajul ca să stârniţi zânzania între dl. Grigore şi principalul său consilier? Nu ştiu, ce fac, public toate drăciile astea sau vă potoliţi dracului odată şi terminaţi cu schizofreniile astea de om bolnav la cap? Ce părere aveţi?


Mirela Predan

Va urma

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu