joi, 29 iunie 2017

DE LUNI VOI ÎNCEPE SERIA ÎNREGISTRĂRILOR ÎN STENOGRAME CU CEL CE NU EXISTĂTrei ani de zile am tăcut, însă eu cred că a venit momentul să MĂ APĂR DE MANEVRELE, MINCIUNILE ŞI ÎMBÂRLIGĂTURILE LUI CEL CE NU EXISTĂ. Am publicat doar câteva stenograme pe acest site, complet nesemnificativ. De ce? Parţial din cauză de lene, parţial din cauză de silă să mai reascult înregistrările în cauză, parţial din cauza faptului că oricum NU intenţionam să folosesc aceste înregistrări decât în situaţii extreme de apărare a mea. Sunt aproximativ 1000 de înregistrări din Primăria Snagov şi NU numai, NU voi publica chestiuni cu caracter personal niciodată oricum. Prima dată, când m-am simţit în pericol, le-am dus pe toate la Poliţie. S-a dispus clasarea, iar Poliţia a realizat fără dubii că eu nu de nebună veneam în Primăria aia şi că relaţiile dintre mine şi cel ce nu există erau suficient de prieteneşti cât să nu-i creeze teama aşa cum a pretins. CLASĂRILE LA ACUZAŢIILE ABERANTE ALE LUI CEL CE NU EXISTĂ ÎMPOTRIVA MEA S-AU DISPUS ÎN BAZA UNOR PROBE SOLIDE ADUSE DE MINE. Am vrut s-o las baltă, însă cel ce nu există văd că tot insistă cu denigrarea mea şi cu aiurelile lui, astfel încât începând cel mai probabil de luni, voi începe să fac stenograme şi să public înregistrări. NU DAU DATE CU CARACTER PERSONAL, TAI ACOLO UNDE, ÎN MOD ACCIDENTAL, PE BANDĂ SUNT ÎNREGISTRATE ŞI ALTE VOCI ŞI DESCRIU FAPTE DE NATURĂ PERSONALĂ, CU CERTITUDINE. Nu public înregistrări cu victime ale lui cel ce nu există gen Niculae Maican, Apostol Muşat, Gheorghe Grigore, Mihai Anghel sau angajaţi din Primărie, cu excepţia lui Cătălin Marin, pentru că este relevant ceea ce spun eu şi probează multe, iar cu Gabriel Constantin doar în măsura în care probează ce-a vrut să facă pe firma mea cel ce nu există, prin Departamentul de Investiţii. Vor fi în schimb multe înregistrări cu cel ce nu există şi cu Nichita Toma, ca să vedeţi şi dvs. despre ce vorbim, nu despre paranoia din partea mea, nu despre nimic altceva.

ŢIN SĂ AVERTIZEZ ÎNCĂ DE PE ACUM CĂ NU ESTE DELOC ILEGAL CEEA CE FAC. Probabil că cel ce nu există va invoca acest lucru. VĂ ROG SĂ VĂ UITAŢI LA TELEVIZOR ŞI SĂ SPUNEŢI CÂTE STENOGRAME AU APĂRUT. ÎN PLUS, ELE NU JUSTIFICAU NICIUN INTERES PERSONAL PENTRU JURNALIŞTII CARE LE-AU DIFUZAT, DECI SITUAŢIA SE COMPLICĂ. Vă amintiţi de cazul procurorului de pe la Ploieşti care s-a pensionat, Mircea Negulescu? Era un procuror, în viaţa privată, dar care aveau legătură cu interesul public: relaţiile personale avute cu o denunţătoare dintr-o cauză. DECI DACĂ SURPRIND ÎNCĂLCĂRI ALE LEGII, DACĂ SURPRIND INTERES PERSONAL SAU INTERESUL PUBLIC PRIMEAZĂ, NICI NU MAI STAU SĂ MAI ÎMI FAC GRIJI. În rest, toate sunt făcute în spaţii publice, iar pentru ele aveam acordul lui cel ce nu există, acord pe care îl pot proba cu O ALTĂ ÎNREGISTRARE ÎN CARE MĂ PUNEA SĂ FAC ÎNREGISTRĂRI CU DIVERSE PERSOANE ŞI SĂ I LE TRANSMIT LUI.

Nu aveam niciun chef să stau să pierd vremea vara asta cu aşa ceva, însă văd că REACŢIILE FURIBUNDE, DISPERATE ÎMPOTRIVA MEA ALE LUI CEL CE NU EXISTĂ S-AU ACCENTUAT ÎN ULTIMUL TIMP, MAI ALES DUPĂ ULTIMELE TENTATIVE EŞUATE ALE LUI DE A CERE PACEA CU MINE, DAR BINEÎNŢELES CĂ ÎN CONDIŢII INADMISIBILE PENTRU MINE. Ca atare, dată fiind acest nou val de paranoia cu denigrări îndreptat împotriva persoanei mele, consider că pot dispune de dreptul meu la apărare în acest context. ORICUM, SĂ NU-ŞI FACĂ GRIJI: SOLUŢIILE CIVILE NU SUNT DEFINITIVE ŞI, ÎN PLUS, ÎI GARANTEZ EU LUI CEL CE NU EXISTĂ CĂ MERG LA CEDO, DECI NU-ŞI POATE PERMITE ÎN PRIVINŢA PERSOANEI MELE ABSOLUT ORICE. Este cum nu se poate mai clar că deciziile nedefinitive ale instanţei de judecată l-au încurajat pe cel ce nu există să facă tot felul de măgării în ultimul timp în materie de denigrare şi de calomnie la adresa persoanei mele, ÎNSĂ ÎL ASIGUR EU PE CEL CE NU EXISTĂ CĂ NU ACESTA ESTE FINALUL ŞI CĂ DACĂ MAI ÎNCEARCĂ, ORICUM RĂSPUNSUL MEU LA PARANOIA LUI VA FI UNUL EXEMPLAR, CU CERTITUDINE.

Deci, oameni buni, ca să nu ne mai pierdem timpul, în perioada august 2013 - ianuarie 2015 am lucrat pentru cel ce nu există, una din atribuţiile mele fiind şi aceea de a face înregistrări şi de a i le transmite lui cel ce nu există, mai întâi prin intermediul lui cea ce nu există, tocmai pentru că nu am dorit să subscriu în niciun fel la avansurile pe care cel ce nu există mi le făcea ca femeie, ulterior, când a început cu gelozia nefondată şi cu denigrările la adresa mea, i le-am transmis lui cel ce nu există. ÎN ACEASTĂ PERIOADĂ AU EXISTAT APROXIMATIV 1000 DE ÎNREGISTRĂRI CU FOARTE MULTĂ LUME. Bineînţeles că voi face o selecţie pentru a vedea şi care a fost adevărata mea relaţie cu cel ce nu există şi tot. DEMERSUL ESTE UNUL PUR JURNALISTIC ŞI NU UNUL PROBANT ÎN JUSTIŢIE, DEŞI AŞ PUTEA SĂ LE FOLOSESC ŞI ÎN JUSTIŢIE FOARTE BINE, ÎNSĂ ESTE ABSOLUT NECESAR CA TOATĂ LUMEA DIN SNAGOV SĂ SE LĂMUREASCĂ CINE ESTE CEL CE NU EXISTĂ.

Voi scoate şi înregistrările când eram instigată să-i fac plângeri dlui Gheorghe Grigore şi care era problema cu terenul de sub Hanul Vlăsiei de la vremea respectivă şi ce zicea cel ce nu există chiar de Nichita Toma, şi ce intenţii avea de plângere penală împotriva lui Mihai Anghel şi cum eram instigată să fac tuturor numai plângeri penale şi tot. ACEST DEMERS ESTE ABSOLUT NECESAR PENTRU CA NICIUNUL SĂ NU MAI AIBĂ ÎNCREDERE ÎN CEL CE NU EXISTĂ ŞI-N MANEVRELE LUI!

Voi scoate şi şoaptele lui de dragoste, dar şi planurile de decimare a adversarilor politici ai lui cel ce nu există. ACEST DEMERS ESTE ABSOLUT NECESAR CA SĂ NU MAI INSISTE PE IDEEA CĂ ESTE COMPLET NEVINOVAT ŞI AM EU CE-AM CU EL DE NEBUNĂ. Poliţiştii şi procurorii s-au convins cine minte şi au râs de el, trebuie să vă convingeţi şi dvs. cu certitudine.

Voi scoate şi înregistrările când mă punea să joc teatru, analiza cum am jucat teatru pe înregistrări, era încântat. ADICĂ VOI SCOATE PE PROBE CONCRETE TOATE PORCĂRIILE ŞI MANIPULĂRILE LUI CEL CE NU EXISTĂ. Am tras deja vreo 70 de CD-uri şi trei stick-uri, mai am încă o dată pe atât, dar zic să mai treacă puţin din căldură, să nu se topească laptop-urile şi calculatorul că sunt cam vechi cele în care există înregistrările, deci am salvat cam 50% din ele pe alte dispozitive de stocare până în prezent. Ca atare, asta este, mie personal îmi pare rău că NU a renunţat la obsesii, la paranoia, la dorinţa nevoalată de a mă distruge pe mine, astfel încât eu să am acum cu ce-mi pierde vremea: cu prelucrarea şi transcrierea acestor înregistrări.

PE CINE VREAU SĂ CONVING? TOT SNAGOVUL CINE ESTE CEL CE NU EXISTĂ. De ce să mai planeze încă suspiciuni asupra mea că aş fi nebună, zdreanţă, că eu l-aş fi hărţuit pe el, aia a dracului şi nu ştiu ce? NU mă feresc de adevăr, deşi de multe ori îmi e ruşine cu acest adevăr, precum şi cu relaţia bună pe care am avut-o cu cel ce nu există. Nu o să mă pierd în amănunte. VA FI SCURT ŞI LA OBIECT CEEA CE AM DE SPUS! Îmi pare rău că asta trebuie să fac în vara asta pe post de concediu, dar nu e vina mea că s-a ajuns aici!

Mirela Predan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu